07.11.2014

Zimní setkání čokolády a ovoce

Zimní setkání čokolády a ovoce

Sklenice horké čokolády zahřeje prsty, sladká chuť na jazyku povzbudí mysl, ovocné tóny dodají nápoji na originalitě. Horká čokoláda s ostružinovým sirupem, šlehačkou a třešňovou polevou, posypaná čokoládovými hoblinkami v sobě pojí sladkost čokolády s lehce svíravou chutí ostružin.

Nápoj s pomerančovým sirupem zase připomene čerstvě oloupané sevillské pomeranče, které ozvláštní čokoládu stopou hořkosti. Kopeček čokolády pomalu se rozplývající ve vysoké sklenici vše završí smetanovou jemností.

Novinky emailem?

Získejte novinky a informace o dění v našich kavárnách

Costa ve světě

Šálek kávy si můžete vychutnat i v těchto 30 zemích:

Costa na webu

Sledujte nás