06.11.2019

Vánoční ozdoba jako dezert

Vánoční ozdoba jako dezert
Znáte profiterolky? To jsou ty nebezpečně lahodné kuličky z odpalovaného těsta plněné šlehačkovo-vanilkovým krémem, které se rozplývají na jazyku jedna báseň. 

A teď si představte vánoční dortík upečený z tenkých vrstviček těsta, které ani nepostřehnete, proložený třešňovým pyré. A to ještě není všechno. Dostáváme se totiž zpátky k profiterolkám. Ty leží ukryté ve vrstvě šlehačky nahoře, jsou potažené čokoládou a posypané plátky mandlí. 
 
Voilá! Náš Profiterolkový dort je na světě. Načančali jsme pro vás vánoční ozdobu, nad kterou i ti největší odpůrci kýče vzdychnou: Ach!

Novinky emailom?

Získejte novinky a informace o dění v našich kavárnnách

Costa ve světě

Šálek kávy si můžete vychutnat i v těchto 30 zemích:

Costa na webu

Sledujte nás