06.01.2020

Mandlový koláč jako včelí píchnutí

Mandlový koláč jako včelí píchnutí
My moc rádi popichujeme. Tedy přesněji řečeno – rádi popichujeme chuťové buňky. Tentokrát jsme k tomuto účelu upekli vrstvený koláč původem z Německa, kde mu říkají Bienenstich, neboli včelí píchnutí.

A pokud váš imunitní systém zvládne smetanu nebo mandle, alergickou reakci jako po včelím žihadle byste po něm rozhodně dostat neměli. To spíš závislost! Dvě vrstvy nadýchaného kynutého těsta jsme totiž promazali pudinkovo-smetanovou náplní a vrchní vrstvu tvoří speciální karamelizovaná krustička ze sekaných mandlí.

Novinky emailem?

Získejte novinky a informace o dění v našich kavárnách

Costa ve světě

Šálek kávy si můžete vychutnat i v těchto 30 zemích:

Costa na webu

Sledujte nás